Industriële- en scheepsbouw installaties met eindeloze mogelijkheden

Gebhard Electro verzorgt elektrische installaties voor de scheepsbouw en de industriële sector. Onze kracht ligt in de gestandaardiseerde processen, service en ons snelle handelen. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Van deelopdrachten tot en met het uitvoeren van totale projecten: we hebben alles in huis voor een compleet pakket van engineering, inkoop, productie en logistiek. Hierdoor leveren we specifiek maatwerk. Voordelen van deze flexibiliteit en innovatieve werkwijze zijn een snelle levering, waar ook ter wereld, en besparing in kosten.

Onze kernactiviteiten

Projecten

Complete projecten realiseren

Gebhard Electro voert projecten uit in de industrie en scheepsbouw. Dit kunnen bestaande of nieuwbouw installaties zijn. Onze mensen schrijven een nauwkeurig bestek en op de tekentafel wordt een maatwerkinstallatie ontworpen. Het bouwtraject wordt afgerond met een grondig testprogramma en na de oplevering besteden wij veel aandacht aan instructie en training.

Installaties

Complete prefab-installaties leveren

In de scheepsbouw bieden wij oplossingen op het gebied van prefab-installaties. Voordelen zijn korte levertijd en lage kosten. Doordat u de installatie zelf kunt monteren – met behulp van onze gedetailleerde en heldere handleidingen –  bespaart u aanzienlijk op de kosten. De pakketten zijn bovendien overcompleet doordat standaard onderdelen met een ruime marge worden meegeleverd. Wij kunnen de prefab-installaties overal ter wereld leveren.

Componenten

Componenten voor installaties leveren

Gebhard Electro levert voor uw installaties hoofdcomponenten, zoals schakelkasten en lessenaars voor alle mogelijke elektrotechnische installaties. Dit kunnen we veelal uit voorraad leveren. De producten zijn voorzien van instructies voor de lokale installateurs. Maar ook alle overige elektrische onderdelen die deel uitmaken van een totale installatie kunnen wij snel en tegen aantrekkelijke prijzen, wereldwijd leveren. Uiteraard maken wij alleen gebruik van A-merken, omdat de betrouwbaarheid van een installatie bij ons voorop staat.

Wereldwijd

Ontdek onze wereldwijde service

Onze mensen staan wereldwijd voor u klaar met advies en oplossingen voor uw installaties. Van het leveren van technische onderdelen voor de industriële sector tot complete prefab-installaties voor de scheepsbouw, Gebhard Electro heeft de expertise in huis. Voor meer informatie over onze producten en activiteiten neemt u contact op via +31(0)162 452888, het contactformulier of stuur een bericht naar info@gebhard.nl.

Uitbreiding in Azië

In 2007 richtten we een joint venture op in de Chinese stad Dalian. Dit was onze eerste vestiging in Azië. In 2014 kwam daar nog een vestiging bij: Hai Phong City in Vietnam. Deze toevoegingen

bieden vele voordelen, zoals:

  • schaalvergroting en daarmee meer concurrerende prijzen
  • nog beter en sneller bedienen van onze klanten
  • productieve kennisuitwisseling voor de ontwikkeling van onze innovatieve producten

 

Aanvankelijk werden de ontwerpen in Nederland gemaakt en vervolgens in  China en Vietnam geproduceerd. Inmiddels vinden de voortrajectfases ook in het buitenland plaats. De hoogopgeleide engineers daar, hebben de kennis en expertise in huis om zelfstandig te opereren.

Specialist in scheepselektro nodig? Schakel Gebhard Electro in;
Gebhard Electro voert internationale technische projecten binnen de scheepsbouw uit;

Uitbreiding in Azië

In 2007 richtte we een joint venture op in de Chinese stad Dalian. Dit is onze vestiging in Azië. Deze toevoeging

biedt veel voordelen, zoals:

  • schaalvergroting en daarmee meer concurrerende prijzen
  • nog beter en sneller bedienen van onze klanten in Azië
  • productieve kennisuitwisseling voor de ontwikkeling van onze innovatieve producten

Aanvankelijk werden de ontwerpen in Nederland gemaakt en vervolgens in China geproduceerd. Inmiddels vinden de voortrajectfases ook in het buitenland plaats. De hoogopgeleide engineers daar, hebben de kennis en expertise in huis om zelfstandig te opereren.
 

Meer over onze producten

Volgens de kwaliteitskeurmerken

Gebhard werkt conform de regelgeving en wordt getoetst door gerenommeerde instanties zoals Lloyds register en RMRS.

Russian Maritime Register of Shipping
Lloid's Register

 

Ook zijn wij aangesloten bij onderstaande organisaties en zijn wij een erkend leerbedrijf.

Uneto VNI WMI NMT Erkend leerbedrijf